Productfilter

Categorie


Kleur

Merk


Prijs

t/m

Levertijd

Anti-stress

Anti-stress artikelen relatiegeschenk

Op kantoor wil iedereen zijn stress wel eens kwijt kunnen. Tijdens een lange werkdag of na een lange vergadering voelt u misschien stress opkomen. Wat is er dan fijner om dit kwijt te kunnen? Niets is lekkerder dan de frustraties die je voelt even kwijt te raken. Anti-stress artikelen zijn hierdoor ideaal als relatiegeschenken. Bij FDS Promoties laat u eenvoudig anti-stress artikelen bedrukken met logo. Bekijk bijvoorbeeld eens onze bedrukte stressballen of onze fidget spinners met logo.

Weergave:TegelsLijst

Bestel deze eyecatchers zonder stress

Bij FDS Promotions heeft u uitgebreide mogelijkheden als het aankomt op anti-stress artikelen bedrukken. Zo vindt u in ons aanbod stressballen, stresspoppetjes, stressharten, stresshuizen en fidget spinners. Alle anti-stress artikelen uit ons aanbod zijn te bedrukken met logo, afbeelding, bedrijfsnaam en tekst. Dit maakt de anti-stress artikelen uitermate geschikt om weg te geven aan uw relaties, maar ook leuk voor op het bureau van uw werknemers. Iedereen die stress ervaart kan deze zo makkelijk kwijt.

Bedrukte anti-stress artikelen bij FDS Promotions

Wanneer u kiest voor een van onze anti-stressballen of andere anti-stress artikelen, dan sturen wij u gratis en geheel vrijblijvend een digitaal ontwerp toe. Zo bekijkt u vooraf of het relatiegeschenk past bij wat u voor ogen heeft. Als u het ontwerp heeft goedgekeurd gaan wij aan de slag om uw bestelling op maat bij u af te leveren. We doen ons best de bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren.

Bedrukte anti-stressballen met logo

Anti-stress artikelen zijn zeer populair om weg te geven als relatiegeschenk. Het zijn niet alleen eyecatchers, maar zorgen ook voor een verhoging van de naamsbekendheid van uw bedrijf. Laat uw anti-stress geschenken bij FDS Promotions bedrukken met logo of bedrijfsnaam en ga de strijd aan met stress op de werkvloer. Pas ze aan de stijl van uw bedrijf aan en iedereen zal u eenvoudig herkennen. Bestel uw relatiegeschenken zonder stress bij FDS Promotions!

Vragen?

We zien graag dat u uw relatiegeschenken zonder stress in huis haalt. Daarom doen we er alles aan u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u nog vragen heeft over een bestelling, meer informatie wilt over de bedrukkingen of extra mogelijkheden wilt weten, dan bespreken wij dit graag met u. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we kijken graag samen met u wat we voor u kunnen betekenen.