Productfilter

Categorie


Kleur

Merk

Prijs

t/m

Levertijd


USB Sticks Bedrukken

*Alle prijzen van alle USB sticks zijn exclusief auvibelkosten!

Weergave:TegelsLijst

USB Sticks met logo

We kunnen niet meer zonder data. Het bewaren en delen van deze data was nog nooit belangrijker dan nu. Jong of oud, zakelijk of privé, iedereen maakt er gretig gebruik van. Vandaar dat de vraag naar bedrukte USB sticks alsmaar groter wordt. USB Sticks met logo zijn perfect als promotiemateriaal. Hun scherpe prijs en nuttigheid maken ze hét perfecte relatiegeschenk. Geen inspiratie? Bekijk zeker de rotate USB Sticks! Zij zijn de meest verkochte USB Sticks en laten jouw logo prachtig overkomen. Laat jouw USB Sticks met logo bedrukken bij FDS promotions en maak jouw logo tijdloos!

Bedrukte USB Cards

Veel USB Sticks lijken op mekaar, daar is echter een oplossing voor. Kies voor een USB Card met logo! Deze hebben de vorm van een visitekaartje of creditcard waardoor ze perfect in jouw portemonnee past. Bovendien zijn de USB Cards makkelijk te bedrukken met jouw logo. Tevens is het veel origineler om een USB Card met jouw logo mee te geven met een klant of relatie in plaats van een visitekaartje! Je bestelt een USB Card al vanaf 2 GB! 

USB Sticks als relatiegeschenk

USB Sticks dienen perfect als relatiegeschenk. Maar voor welke capaciteit kies je best? Tegenwoordig zien we dat er steeds meer en meer gekozen wordt voor een bedrukte USB Stick van 4GB en 8GB. Een van de meest verkochte USB Stick met logo is de Rotate Metallic 4GB USB. Deze is beschikbaar vanaf een zeer kleine oplage. Nieuw in ons assortiment is deze Eco Wood USB Stick. Gemaakt uit hout afkomstig van verantwoord beheerde bossen.

Custom Made USB Sticks

USB Sticks zijn er in alle vormen en kleuren. Hoe kan je dan opvallen met jouw merk? Wat maakt jouw USB Stick anders dan die van de concurrent? Een custom made USB Stick natuurlijk!

Geef jouw USB Stick de vorm die jij wilt. Denk maar aan een drinkfles, een horloge, een huis, ... De mogelijkheden zijn eindeloos. Vergeet zeker ook niet om jouw logo op jouw USB Stick te zetten! Een USB met logo zorgt ervoor dat jouw merk altijd in beeld blijft. Hoogtijd om de concurrentie achter je te laten. Custom made USB Sticks zijn al te bestellen vanaf 50 stuks!