De beste relatiegeschenken van 2019

Relatiegeschenken zijn bij uitstek het ideale marketingmiddel om weg te geven. Maar wat is nou het beste relatiegeschenk van 2019? Dat is een vraag die lastig te beantwoorden is. Geen bedrijf is namelijk hetzelfde, dus lang niet iedere onderneming ziet hetzelfde geschenk als 'beste'. Wat deze bedrijven echter wel gemeen hebben, is dat een relatiegeschenk de mogelijkheid biedt om het merk of een product beter onder de aandacht te brengen. Relatiegeschenken en promotieartikelen met bedrijfslogo en tekst zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als marketingtool en ook u kunt hier heel eenvoudig gebruik van maken.

bekijk hier de relatiegeschenken

Waar let u op bij relatiegeschenken?

Een relatiegeschenk is niet zomaar een presentje. Het moet wel bij uw bedrijf passen. Hierdoor is het verstandig om allereerst goed te kijken naar de onderneming. Wat weet u van uw doelgroep? Wat wilt u uw medewerkers laten weten? In welk segment bent u actief? En hoe wilt u herinnerd worden? Het zijn enkele vragen die u kunt beantwoorden als u op zoek bent naar een geschikt relatiegeschenk. U wilt bij uw prospects, bestaande klanten en medewerkers tenslotte wel goed voor de dag komen. Relatiegeschenken bewijzen iedere keer weer hun kracht en ook in 2019 zal deze vorm van marketing een belangrijke rol spelen. Als het aankomt op relatiegeschenken heeft u een uitgebreide keuze, maar niet ieder geschenk is altijd even geschikt. Om u op weg te helpen bij de keuze voor de beste relatiegeschenken van 2019 geven we u graag een aantal tips.

Een relatiegeschenk om van te genieten

U kunt natuurlijk al snel gaan voor een simpel geschenk om van te genieten. Simpel hoeft namelijk helemaal niet verkeerd te zijn en in dit geval is dat ook niet zo. Geef mensen een lekkernij waardoor ze u blijven herinneren. Denk bijvoorbeeld eens aan ons heerlijke snoepgoed, waterflesjes of heerlijke sapjes die u weg kunt geven. Ga dus voor een geschenk om prospecten en klanten even heerlijk te laten genieten. Het grote voordeel is dat u deze producten op leuke wijze laat bedrukken. Deze lekkere geschenken zijn fantastisch te gebruiken op allerlei verschillende beurzen en evenementen.

Een relatiegeschenk voor een mooie uitstraling

Van deze relatiegeschenken weet u zeker dat het niet in een lade belandt: kleding en tassen. Het lijkt op het eerste gezicht niet bijster origineel of bruikbaar, maar kan ingezet worden als origineel marketinginstrument. Waar de kleding vooral leuk is als stunt, zijn de tassen fantastisch te gebruiken als promotiemiddel. U kunt hier bijvoorbeeld een leuke goodiebag van maken. Kiest u voor leuke, stevige tassen? Dan zullen veel mensen ook na het event de draagtassen blijven gebruiken. U kunt kleding en tassen eenvoudig geheel naar wens laten bedrukken. Wilt u uw werknemers een geschenk geven? Geef ze dan de tofste bedrijfskleding cadeau. Zij blij, u blij. Ze maken tenslotte weer extra reclame voor uw bedrijf.

Een relatiegeschenk voor sportievelingen

Sport maakt een belangrijk onderdeel uit van het leven van mensen. Waarom zou u hier dan niet op inspelen? Zorg ervoor dat uw (toekomstige) relaties en medewerkers in vorm blijven door ze te verrassen met bedrukte sportartikelen. Voor bedrijven die zichzelf als sportief in de markt zetten zijn dit de ideale geschenken. Zorg ervoor dat mensen nog meer uit hun sportprestaties kunnen halen met sportartikelen. Voor diverse sporten vindt u bij FDS Promotions passende relatiegeschenken. Deze geschenken zijn vooral leuk bij sportevenementen, verenigingen en scholen.

Een relatiegeschenk voor op reis

Wilt u ervoor zorgen dat uw doelgroep zich meer kan ontspannen tijdens de vakantie? Geef ze dan reisbenodigdheden als relatiegeschenk. Hiermee zorgt u ervoor dat klanten uw organisatie op een heerlijke en zalige manier zullen herinneren als ze op reis zijn. Wie snakt er op vakantie nou niet naar heerlijke ontspanmomenten? Laat de reisaccessoires personaliseren en mensen zullen aan u blijven denken. Deze relatiegeschenken zijn erg leuk voor reisbureaus en organisatiebureaus van evenementen.

Een relatiegeschenk voor onderweg

Smartphones, tablets en andere gadgets, het zijn producten die we in het dagelijks leven allemaal gebruiken. Veel mensen kunnen hier tegenwoordig ook niet meer zonder door het leven. Waarom kiest u dan niet voor leuke accessoires voor bij deze elektronische apparaten die mensen altijd en overal kunnen gebruiken? Deze geschenken zijn door diverse bedrijven te gebruiken.

Waarom relatiegeschenken laten bedrukken?

Met promotieartikelen en relatiegeschenken laat u meer van uw merk zien. Ze zeggen namelijk iets over uw bedrijf. Als u een uniek geschenk weggeeft, zullen mensen een positief gevoel krijgen als ze later weer met uw merk of product in aanraking komen. Onze relatiegeschenken zorgen voor meer merkbekendheid en een positief imago.

Voordelen van de beste relatiegeschenken van 2019?

Het bedrukken van uw relatiegeschenken met logo of tekst is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie. Groot voordeel van onze geschenken is dat het een relatief goedkoop instrument is om zowel direct als indirect positieve bedrijfsresultaten te boeken. Ook voor uw bedrijf kunt u dit bereiken. Relatiegeschenken zijn handig voor:

  • Naamsbekendheid vergroten
  • Positief bedrijfsimago creëren
  • Een gemakkelijke giveaway
  • Goedkope manier van marketing voor bedrijven
  • Representatie van uw bedrijf
Bestel direct uw gewenste relatiegeschenken

 

  

Meer weten over FDS Promotions?

Bekijk dan zeker deze video.

 

Word fan van FDS Promotions!

Volg ons op al onze social media.
 

Volg FDS Promotions op LinkledIn!  Volg FDS Promotions op facebook!Volg FDS Promotions op Instagram Volg FDS Promotions op twitter! Volg FDS Promotions op YouTube!

Vraag gratis een visual aan!