Contactformulier

Relatiegeschenken bestellen 2018

Bent u opzoek naar relatiegeschenken en wilt u deze online bestellen? FDS Promotions is dé specialist op het gebied van relatiegeschenken. Bij ons bestelt u uw relatiegeschenken eenvoudig en snel online. Met ons uitgebreide assortiment aan relatiegeschenken kunnen we u perfect bedienen. Voor elk doeleinde hebben wij de geschikte geschenken. Kortom, wilt u relatiegeschenken bestellen, dan is FDS Promotions dé specialist waar u naar op zoek bent! Online kunt u precies zien wat wij allemaal te bieden hebben. Maak uw keuze in onze online relatiegeschenkenshop en bestel direct.

ons assortiment relatiegeschenken

Waarom relatiegeschenken bestellen?

Relatiegeschenken worden doorgaans gebruikt als verrassing voor zakenrelaties. Maar wat zijn nog meer goede redenen om relatiegeschenken te bestellen. Wij zetten de belangrijkste redenen voor u op een rijtje.

 1. Geschenk voor zakenrelaties.
 2. Bedanken van personeel voor verrichte diensten.
 3. Bedrukte of onbedrukte giveaways op feesten, beurzen of andere evenementen.
 4. Promotieartikel, indien bedrukt, voor zakenrelaties. Zeer geschikt om als reclamemiddel te gebruiken en naamsbekendheid mee te genereren.
 5. Promotieartikel, indien bedrukt, om uw bedrijfsimago mee op te bouwen/te verbeteren.

Tips bij het uitzoeken van relatiegeschenken

Het is belangrijk om uzelf eerst af te vragen wat uw doel is met het weggeven van een relatiegeschenk. Waar promotieartikelen doorgaans bedoeld zijn als giveaway op beurzen, feesten en andere evenementen, worden relatiegeschenken vaak gebruikt om het personeel te bedanken voor haar inzet of om relaties te bedanken voor de prettige samenwerking.

Met het weggeven van relatiegeschenken wilt u eigenlijk niets anders dan uw waardering uitspreken. Kies daarom voor een wat luxer product met een kleine, subtiele bedrukking of geheel zonder bedrukking. Een luxe pennenset kan bijvoorbeeld gegrafeerd worden met een naam. Dit is zowel persoonlijk als heel uniek en wordt dan ook vaak erg goed ontvangen. Kies voor een product dat daadwerkelijk waarde heeft voor de eindgebruiker en dat representatief is voor uw bedrijf.

Tips bij het uitzoeken van promotieartikelen

Promotieartikelen dienen vaak als reclamemiddel en hebben tot doel het vergroten van naamsbekendheid en het bedrijfsimago. Het artikel moet dus opvallen! Kies daarom bij promotieartikelen voor een grotere bedrukking. Het logo of de tekst dient van de beste kwaliteit te zijn en tevens duidelijk zichtbaar te zijn. Ook de keuze van het product is zeer belangrijk. Kies voor een product dat representatief is voor uw bedrijf. Heeft u een bedrijf met een formele uitstraling? Kies dan voor een zakelijk promotieartikel. De ontvanger moet bij het zien van het product, nu en in de toekomst, altijd de relatie leggen met uw bedrijf.

Assortiment relatiegeschenken

Wij van FDS Promotions bieden, als specialist op het gebied van relatiegeschenken, een zeer uitgebreid assortiment aan. Zo hebben wij vele producten in uiteenlopende categorieën. Of u nou graag een mooie bedrukte pen, een activity tracker of een wekkerradio als geschenk wilt weggeven, wij hebben het allemaal. Benieuwd wat wij u nog meer te bieden hebben? Bekijk dan ons gehele assortiment en bestel direct het gewenste product.

Bekijk ons assortiment en bestel direct!

Het bestelproces

Bij ons vindt u het ideale relatiegeschenk voor iedere aangelegenheid. Wanneer u eenmaal uw gewenste product hebt gevonden, is het bestellen van het product slechts een fluitje van een cent. Doorloop de volgende stappen en u heeft uw eigen, unieke relatiegeschenk.

 1. Kies het gewenste product.
 2. Kies de gewenste kleur.
 3. Vul het aantal in dat u wilt bestellen.
 4. Maak uw keuze in het aantal kleuren opdruk.
 5. Klik vervolgens op ‘offerte’ indien u een offerte wil aanvragen of klik op ‘bestel’ indien u direct de bestelling wilt plaatsen.
 6. Vul uw persoonlijke gegevens volledig in.
 7. Uw gewenste logo kunt u zowel bij de offertepagina als bij de bestelpagina toevoegen door het bestand te uploaden.
 8. Verzend uw offerte/bestelling.

 

powerbank

 

Onze top relatiegeschenken

Vindt u het lastig om het juiste relatiegeschenk/promotiemateriaal te vinden? Bekijk dan eens een van onze toppers, de powerbanks. De powerbanks zijn een ware hype in de wereld van de relatiegeschenken. Laat u inspireren en bekijk hier ons assortiment aan powerbanks.

Assortiment powerbanks