Relatiegeschenken met logo

Pennen, elektronica en zelfs snoepjes met een (bedrijfs)logo erop. Ze zijn tegenwoordig al bijna niet meer weg te denken. Relatiegeschenken met een logo zijn voor bedrijven een geweldig instrument om hun naam, merk en/of product onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. De relatiegeschenken van FDS Promotions zijn te bedrukken met elk logo of tekst die u zich maar wenst. Lees op deze pagina de voordelen die relatiegeschenken met een logo met zich meebrengen en zet uw bedrijf op de kaart met onze unieke relatiegeschenken.

bekijk hier de relatiegeschenken

Investeer in uw bedrijf en relaties

Relatiegeschenken met logo is het perfecte marketingtool voor bedrijven om nieuwe prospects mee te werven en om bestaande klanten op een duurzame wijze mee te binden. Het is een marketingvorm die nog nooit zijn kracht heeft verloren. Met promotieartikelen en relatiegeschenken met logo brengt u uw bedrijf onder de aandacht bij (potentiële) klanten. De artikelen worden in het dagelijks leven namelijk volop gebruikt.

Relatiegeschenken zeggen ook iets over uw bedrijf. Wanneer potentiële klanten unieke relatiegeschenken ontvangen zullen zij aan dit ‘geefmoment’ een positief gevoel overhouden, wat ten goede komt aan uw bedrijfsimago. Daarnaast zal men het product, het design van het logo en/of naam ook altijd blijven associëren met uw bedrijf. Dit zorgt ervoor dan men uw bedrijf niet zal vergeten.

Zet uw bedrijf op de kaart met relatiegeschenken met logo

Waarom relatiegeschenken met logo bedrukken?

Het inzetten van relatiegeschenken met logo als onderdeel van uw marketingstrategie is een garantie voor succes. Op deze manier professionaliseert u uw bedrijf en geeft u een visitekaartje af die impact maakt. Het is wel belangrijk om een product te kiezen die bij uw bedrijf past. Zoals hiervoor reeds aangegeven is, is het een visitekaartje voor uw bedrijf. Zorg er dus voor dat het relatiegeschenk met logo uw bedrijfscultuur uitstraalt.

De voordelen van relatiegeschenken met logo voor bedrijven

Bedrukte relatiegeschenken met een bedrijfslogo zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de marketingstrategie van bedrijven. Dit goedkope marketinginstrument levert ongekende resultaten op voor bedrijven, direct en indirect. Lees hieronder welke invloed het inzetten van bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen heeft en/of kan hebben voor uw bedrijf.

 • Zorgt voor naamsbekendheid
 • Positief bedrijfsimago
 • Representatie van uw bedrijf
 • Gemakkelijke giveaway
 • Goedkope manier van marketing bedrijven

Ons assortiment relatiegeschenken

Bent u op zoek naar het juiste relatiegeschenk voor uw bedrijf? Wij hebben een ruim assortiment aan relatiegeschenken, waardoor wij voor u altijd de perfecte oplossing hebben. Niet alleen kan uw logo bedrukt worden op de geschenken, maar ook uw visie of de zin die uw onderneming typeert. Wij hebben relatiegeschenken en promotieartikelen ingedeeld in vele, uiteenlopende categorieën en er hieronder een aantal van op een rij gezet.

Waarom kiezen voor FDS Promotions

Bent u een ondernemer en wilt u uw bedrijf op de kaart zetten? In dat geval is FDS Promotions de partner waar u naar op zoek bent. Wij helpen u op een doordachte wijze uw bedrijf onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. Dit is wat FDS Promotions u allemaal te bieden heeft:

 • Custom made relatiegeschenken
 • Ruim assortiment relatiegeschenken
 • Persoonlijk advies door experts
 • Gratis proefontwerp
 • Kwalitatieve totaaloplossing
 • Supersnelle levering
Bestel direct uw gewenste relatiegeschenken

 

  

Meer weten over FDS Promotions?

Bekijk dan zeker deze video.

 

Word fan van FDS Promotions!

Volg ons op al onze social media.
 

Volg FDS Promotions op LinkledIn!  Volg FDS Promotions op facebook!Volg FDS Promotions op Instagram Volg FDS Promotions op twitter! Volg FDS Promotions op YouTube!

Vraag gratis een visual aan!