Contactformulier

Relatiegeschenken op maat

Zoekt u originele gadgets met uw eigen ontwerp? FDS Promotions is de specialist waar u naar op zoek bent wanneer u behoefte heeft aan relatiegeschenken op maat. Met ons uitgebreide assortiment aan relatiegeschenken en onze deskundigheid kunnen wij u altijd in uw behoefte voorzien. Wij staan klaar voor iedere uitdaging! Bent u benieuwd welke relatiegeschenken wij allemaal in ons assortiment hebben? Bekijk dan gerust al onze producten die wij kunnen voorzien van uw ontwerp.

bekijk ons assortiment

Producten van de beste kwaliteit

Door gebruik te maken van sourcing garanderen wij producten van alleen de beste kwaliteit. Wij voeren een uitgebreid inkoopmarktonderzoek uit en kunnen op basis hiervan de meest geschikte leveranciers vinden die alleen producten van de beste kwaliteit aanbieden. Bovendien werken wij samen met betrouwbare partners in China, waardoor wij creatieve custom made gadgets kunnen leveren tegen de beste prijs.

Originele gadgets

Ons assortiment bestaat uit tal van originele gadgets. Zo hebben wij vele verschillende producten in onder andere de volgende categorieën:

  • Elektronica, gadgets en usb
  • Kantoor en zakelijk
  • Levensmiddelen
  • Persoonlijke verzorging
  • Schrijfwaren
  • Snoepgoed
  • Sport
  • Vrije tijd en strand

Al deze categorieën bevatten de meest unieke producten, die allemaal met uw eigen (bedrijfs)logo te bedrukken zijn. Op die manier voorzien wij u van de door u gewenste relatiegeschenken op maat. De bovenstaande categorieën zijn slechts een selectie uit ons assortiment. Bent u benieuwd naar welke producten wij nog meer aanbieden, bekijk dan ons gehele assortiment aan relatiegeschenken op maat.

bekijk ons assortiment

Powerbanks zijn HOT!

Ook in de wereld van de relatiegeschenken zijn er trends. Wilt u meegaan met een van de nieuwste trends? Kies dan voor onze unieke powerbanks! Ook deze kunt u geheel op maat laten maken, door deze te laten bedrukken met uw (bedrijfs)logo. Met onze op maat gemaakte powerbanks verrast u uw werknemers en zakenpartners op unieke wijze. Benieuwd naar welke powerbanks wij allemaal hebben? Bekijk hier dan ons complete assortiment en bestel direct uw gewenste product.

bekijk ons assortiment

Uw eigen ontwerp

Een relatiegeschenk met uw eigen (bedrijfs)logo is het meest originele cadeau waar u uw zakenrelatie of werknemer mee kunt verrassen. FDS Promotions voorziet uw bedrijf van de meest unieke producten, en dat ook nog eens met uw eigen unieke logo. Deze zijn zeer geschikt als relatiegeschenk. U hoeft bij het bestellen alleen maar een bestand toe te voegen met het gewenste logo en wij zorgen ervoor dat u uw unieke custom made relatiegeschenken krijgt.

Zelf geen logo? Wij ontwerpen er een voor u!

Het kan echter ook voorkomen dat u zelf geen logo heeft en deze graag voor uw bedrijf zou willen laten ontwerpen. Ook dat is mogelijk bij FDS Promotions! Geef ons informatie over uw bedrijf en project en wij steken onze creatieve breinen bij elkaar om voor u een passend en uniek ontwerp te maken. Wij geven u persoonlijk advies en werken een kwalitatieve totaaloplossing voor u uit. Indien gewenst nemen wij ook de verpakking en distributie voor onze rekening.

Inkoper in China

FDS Promotions werkt samen met betrouwbare partners in China. Onze inkoper in China staat garant voor de kwaliteitscontrole van onze producten en de opvolging ter plaatse. Dit stelt ons in staat om creatieve, custom made gadgets te leveren tegen de beste prijs.

 

Snelle offerte

Gebruik onderstaand formulier om direct een offerte aan te vragen voor dit product