Relatiegeschenken samenstellen

Het geven van relatiegeschenken is in de bedrijvenwereld tegenwoordig bijna niet meer weg te denken. Het geeft aan dat u tevreden bent over de samenwerking met externe zakenrelaties of dat u uw waardering wilt laten blijken aan uw personeel voor hun goede inzet het afgelopen jaar. Vooral de kerstperiode wordt elk jaar gekenmerkt door gezelligheid, samenzijn, eten, kerstdecoratie en presentjes. Voor ondernemers wordt deze tijd vaak aangegrepen om het personeel en/of zakenrelaties te verrassen met een kerstpakket of relatiegeschenk.

Bent u ondernemer en wilt u dit jaar eens goed uitpakken? Stel dan uw relatiegeschenken geheel naar eigen wens samen bij FDS Promotions. Bekijk de website voor de oneindige mogelijkheden. Hieronder alvast een kleine greep uit ons assortiment.

bekijk ons assortiment

De nieuwste trends

De laatste jaren komt het steeds meer voor dat bedrijven hun relatiegeschenken laten bedrukken met hun eigen bedrijfslogo of slogan. Zo geeft u uw personeel en zakenrelaties niet alleen een leuk en uniek aandenken aan uw bedrijf, u maakt ook op een subtiele manier reclame voor uw bedrijf. Ook het zelf samenstellen van relatiegeschenken is enorm populair. Door het grote aanbod kunt u zelf uw pakketten samenstellen, waardoor u ieder personeelslid of zakenrelatie kunt verrassen met een uniek pakket.

Met of zonder opdruk

Door uw relatiegeschenk of zakelijk cadeau te laten bedrukken met uw bedrijfslogo, slogan, opdruk of een persoonlijke boodschap, maakt u het cadeau niet alleen origineler, maar maakt u er ook nog eens een zakelijk promotieartikel van. De producten komen vaak op het bureau te liggen/staan of krijgen een andere plek op de werkvloer. Hierdoor springt het product, en dus ook uw bedrijf vaak in het oog bij klanten. Ook kunt u uw blijk van waardering extra kracht bij zetten door een persoonlijke boodschap te vermelden op uw relatiegeschenk.

Voor iedere gelegenheid

Bevalt de samenwerking met een zakenrelatie goed, wilt u uw personeel bedanken voor hun inzet of wilt u iemand feliciteren? Voor iedere gelegenheid hebben wij passende relatiegeschenken. Een grote of kleine afname, met of zonder opdruk, bij FDS Promotions is het allemaal mogelijk. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Populaire relatiegeschenken

Alcoholische dranken worden nog altijd vaak gebruikt als relatiegeschenk. Heerlijke bierpakketten en wijnen met een heerlijke side dish doen het nog altijd heel goed. Een ander populair relatiegeschenk zijn onze powerbanks. Ook onze powerbanks kunnen bedrukt worden met uw bedrijfsnaam of -logo. Bekijk ons assortiment om te kijken welk relatiegeschenk het beste bij u past.

Kerstpakketten en paaspakketten

Bij FDS Promotions kunt u ook terecht om kerstpakketten en paaspakketten volledig zelf samen te stellen. Ons uitgebreide assortiment stelt u in staat om unieke pakketten samen te stellen, bestaande uit de leukste en lekkerste producten. Stel uw pakket samen en verras uw personeel en/of zakenrelatie tijdens deze feestelijke periodes. Wanneer u de mogelijkheden zou willen bespreken met een van onze specialisten, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bestel direct uw gewenste relatiegeschenken

 

  

Meer weten over FDS Promotions?

Bekijk dan zeker deze video.

 

Word fan van FDS Promotions!

Volg ons op al onze social media.
 

Volg FDS Promotions op LinkledIn!  Volg FDS Promotions op facebook!Volg FDS Promotions op Instagram Volg FDS Promotions op twitter! Volg FDS Promotions op YouTube!

Vraag gratis een visual aan!