Productfilter

Categorie
Kleur

Merk
Prijs

t/m

Levertijd

Pennen

Weergave:TegelsLijst

Pennen bedrukken met logo

Ieder kantoor ligt haast vol met pennen maar er is er geen één die opvalt. Dit kan je perfect oplossen door je pennen te bedrukken met jouw logo. Geef je werknemers of relaties het perfecte relatiegeschenk. Als bedankje of als motivator. Pennen met logo worden dagdagelijks gebruikt. Je bestelt best je bedrukte pennen bij FDS Promotions. Vanaf kleine hoeveelheden beschikbaar en ook nog een goedkoop!

Eerder een luxe pen bedrukken? Wat dacht je van een een bedrukte parker. Een parker bedrukken is een topidee als relatiegeschenk. Het is geen simpel weggevertje maar wel een klassevolle pen met jouw logo.

Prodir pennen bedrukken

Als we naar kwaliteit gaan kijken ligt Prodir toch wel in de bovensta la. Een Prodir pen bedrukken met jouw logo hoeft niet duur te zijn. Wij bieden bedrukte Prodir pennen aan tegen een zeer scherpe prijs! 

Nog een pen die bekend is in zowel België als Nederland is de BIC pen. Bic is al jaren een grote speler op de markt een staan garant voor kwaliteit. Nu kunnen de BIC pennen ook gebruikt worden als promotieartikel door ze te bedrukken met jouw logo!

WAAROM RELATIEGESCHENKEN BEDRUKKEN MET LOGO?

Relatiegeschenken op maat

Zoekt u originele bedrukte gadgets met uw eigen logo? FDS Promotions is de expert waar u naar op zoek bent wanneer u behoefte heeft aan relatiegeschenken op maat. Met ons uitgebreide assortiment aan relatiegeschenken en onze deskundigheid kunnen wij u altijd in uw behoefte voorzien. Als expert staan wij klaar voor iedere uitdaging! Bent u benieuwd welke relatiegeschenken wij allemaal in ons assortiment hebben? Bekijk dan gerust al onze producten die wij kunnen voorzien van uw logo.

Relatiegeschenken met logo

Pennen, elektronica en zelfs snoepjes met uw logo erop. Ze zijn tegenwoordig al bijna niet meer weg te denken. Relatiegeschenken met een logo zijn voor bedrijven een geweldig instrument om hun naam, merk en/of product onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. De relatiegeschenken van FDS Promotions zijn te bedrukken met elk logo of tekst die u zich maar wenst.

Relatiegeschenken samenstellen

Het geven van relatiegeschenken is in de bedrijvenwereld tegenwoordig bijna niet meer weg te denken. Het geeft aan dat u tevreden bent over de samenwerking met externe zakenrelaties of dat u uw waardering wilt laten blijken aan uw personeel voor hun goede inzet het afgelopen jaar. Vooral de kerstperiode wordt elk jaar gekenmerkt door gezelligheid, samenzijn, eten, kerstdecoratie en presentjes. Voor ondernemers wordt deze tijd vaak aangegrepen om het personeel en/of zakenrelaties te verrassen met een kerstpakket of relatiegeschenk. Deze kunt u uiteraard bestellen bij dé expert: FDS Promotions!

Promotieartikelen als marketingstrategie

Relatiegeschenken dienen niet alleen voor het verrassen van mensen op speciale gelegenheden. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat relatiegeschenken een essentiële bijdrage kunnen leveren binnen uw marketingstrategie. Deze worden vaak promotieartikelen genoemd. Promotieartikelen zijn een waardevolle aanvulling op alle andere marketinginstrumenten. Zo kan het inzetten van promotieartikelen onder andere resulteren in meer naamsbekendheid voor het bedrijf en een positief bedrijfsimago. Het is daarom aangeraden om promotieartikelen te bedrukken met uw logo. Dit kan u laten doen bij de expert in bedrukte promotieartikelen: FDS Promotions!