Ruim een week geleden organiseerden we onze eerste trendbeurs in 5 jaar tijd. Voor ons was het fantastisch om nog eens te kunnen doen wat we het liefst doen: jou enthousiast maken. Het unieke concept waar jij als eindklant onze fabrikanten ontmoette, zorgde voor een leuke dynamiek.

Het enthousiasme van jullie leveranciers slaat over op ons als bezoeker. Het molentje is aan het draaien gegaan, bedankt voor de inspiratie!

Bezoeker

Beurs gemist?

Maak dan nu een afspraak voor onze showroom of laat een van onze accountmanagers tot bij jou komen.

Met een prachtige locatie, enthousiaste leveranciers en nieuwsgierige (potentiële) klanten waren alle elementen aanwezig om er een topeditie van te maken. Toch was het spannend om te zien welk effect corona zou hebben op de opkomst en de interesse van de klanten. Met meer dan 160 aanwezigen, vertegewoordigd door meer dan 80 bedrijven, kunnen we wel stellen dat velen stonden te popelen om te zien wat er hot is in de wereld van de relatiegeschenken en kerstpakketten.

Onze 25+ leveranciers waren zorgvuldig uitgekozen zodat jij een blik kreeg in het ruime aanbod van de promotionele en relatiegeschenken wereld. Van drinkflessen tot werkkledij en kerstpakketten, meer dan voldoende om je ogen de kost te geven. Daar waar wij jaarlijks zelf naar meerdere beurzen gaan, waar overigens dezelfde leveranciers staan, leek het voor ons enorm interessant om jou als klant diezelfde ervaring te geven.

Fotoalbum