Na grondig onderzoek van de FOD Financiën is gebleken dat bovenstaand type KN95-maskers in de omloop waren die niet voldoen aan enkele veiligheidsvoorschriften. FDS roept je ten zeerste op om deze maskers te ruilen tegen een 100% veilig bevonden variant.

FDS heeft er altijd op toegezien dat alle maskers voldeden aan de richtlijnen van de overheid omdat we uiteraard geven om de veiligheid van al onze klanten. Een zeer korte periode zijn er KN95-maskers in de omloop geweest die niet voldeden aan de norm GB2626-2006 en aan verordening (EU) 2016/425 van het Europees Parlement en de Raad van 9 maart 2016 betreffende persoonlijke beschermingsmiddelen

FDS Promotions nodigt iedere aankoper (zowel particulier als zakelijk) uit om deze in te leveren of te ruilen voor FFP2-maskers die wel 100% veilig zijn bevonden door de overheid*. Dit omdat het masker in kwestie niet de volle 100% bescherming biedt en dus een risico kunnen vormen voor jouw gezondheid. 

*FDS neemt enkel ongebruikte maskers aan in de originele en ongeopende verpakking.
 

Inruilen maskers

Via het contactformulier mag je jouw aanvraag sturen om de maskers in kwestie in te leveren of te ruilen. We vragen je om een aankoopbewijs en locatie van aankoop.