Dat de wereld digitaliseert aan een vliegensvlug tempo hoeven we je niet te vertellen. Dat relatiegeschenken de trend volgen, is wel een stuk spannender. Want stel je nu eens voor dat je door een fysiek item weg te geven, je klant als nog online kan bereiken én tracken.

Met de Cloud-pennen van het Zwitserse kwaliteitsmerk Prodir koop je niet enkel een bedrukte pen, maar je krijgt er een heel platform bij die je zelf kan beheren. Met dit platform kan je eenvoudig en zelfstandig een landingspagina bouwen en inkleden.

Wist je dat

De Cloud-pen de meeste prijsaanvragen kreeg op onze trendbeurs van vorig jaar? Dat kan geen toeval zijn.


 

Jouw online verhaal altijd up-to-date

Bij de aanschaf van een Prodir Cloud-pen krijg je gratis (!) toegang tot een gestroomlijnd beheerderssysteem. Dit systeem is uitermate gebruiksvriendelijk en zit bomvol nuttige features. Bovendien houdt je jouw communicatie altijd up-to-date. Want iedere aanpassing die je doet, is direct zichtbaar als je de QR-code opnieuw scant. Dit geeft deze kwalitatieve pen een veel langere levensduur. 

Zoveel meer dan een pen

De Cloud-pen van Prodir is niet zomaar een pen. Met de opdruk van een QR-code, die naar een unieke landingspagina leidt, kan je de klant bereiken hoe jij dat wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan er een digitaal visitekaartje van maken voor je accountmanagers (dit spaart een hoop papier), de klant kan makkelijk een tafeltje boeken in je restaurant of je kan je klanten vragen om je te volgen op sociale media. Dit allemaal via een pen die je klant dagdagelijks gebruikt.


 

Marketeers zijn ervan in de wolken

Gebruik offline-communicatie in je online campagnes

Eindelijk is het mogelijk om de ROI van je offline communicatiecampagnes te tracken en ze te integreren in je online campagnes. Cloud Pens maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot de gegevens die u nodig hebt om te optimaliseren voor hogere conversies. En met de Google Analytics-integratie kunt u uw verkeersgegevens ook allemaal op één plek visualiseren.

Maak opnieuw contact met degenen die betrokken zijn geweest bij uw merk.

Met eenvoudige integratie voor Facebook-, LinkedIn- en Google-trackingpixels kan je diegenen die je pen hebben gescand, opnieuw targeten. Dit is een zaligheid voor marketeers, want je target gemakkelijk de potentiële klanten die interractie en mogelijk interesse hebben in je merk en/of product. Dit verhoogd de conversiekans aanzienelijk.

Een app-like ervaring met de prodir cloud-pen

Een app-like ervaring

Uiteindelijk leidt de QR-code je naar een goed converterende, mobiel ontwikkelde bestemmingspagina die de klant een app-like ervaring bezorgt. De Prodir pennen verdienen een uiterst gerichte, snel ladende bestemmingspagina, speciaal ontworpen om uw bezoekers om te zetten in conversies.