Door een succesvolle eindejaarsperiode beslisten we om een deel van onze stock te schenken aan een goed doel. Dankzij hulporganisatie Gambia For You vonden we een mooie oplossing.

Geluk bij een ongeluk

Een van de sterke punten van FDS Promotions is haar mogelijkheid om hoogwaardige custom mades aan te bieden tegen zeer concurrentiële prijzen. “We hebben goede connecties in China waar we unieke producten kunnen ontwikkelen die onze concullega’s niet in hun assortiment hebben. Helaas is het niet altijd een schot in de roos en blijft er zo wat stock over” stelt zaakvoerder Ad Fransen.

Een ramp is dat zeker niet want dankzij Gambia For You kregen we een prachtige oplossing voorgeschoteld. De hulporganisatie exporteert sedert 2014 hulpgoederen naar Gambia en verdeelt het daar onder de mensen die ze het meest kunnen gebruiken.  "We komen al 15 jaar in Gambia en weten daarom hoe hard de Gambianen hulp nodig hebben." vertelt Marcel van Gambia For You. Via via kwamen de twee organisaties met elkaar in contact en werd er voor de goederen transport geregeld naar Gambia.

De glimlach op de gezichten van deze kinderen geeft ons ontzettend veel voldoening.

Ad Fransen

The (he)art of giving

De zending bestond uit rugzakken, petten, pennen en andere items. Deze producten werden na aankomst verdeeld in een lokale school. Een leerlinge van de school bedankt Gambia For You in een videoboodschap. “We zijn enorm dankbaar voor dit geschenk. Deze goederen komen als geroepen en zullen bijdragen aan de dagdagelijkse activiteiten in onze school.” 

De verdeling zorgde alvast voor leuke beelden en voor een waar feel-good moment. “We zijn enorm verheugd dat dankzij Gambia For You deze goederen een tweede leven krijgen. De glimlach op het gezicht van deze kinderen geeft ons ontzettend veel voldoening.” Glundert Fransen. "Dit feel-good gevoel doet ons denken of we in de toekomst als bedrijf niet meer kunnen betekenen voor de maatschappij." sluit Fransen af.

Wil jij als bedrijf of particulier de Gambiaanse bevolking helpen? Neem dan snel een kijkje op hun website: www.gambiaforyou.com