Ecologische notitieboekjes bedrukken jouw logo

Een notitieboekje gemaakt uit koffie, stenen of oude legeruniformen met daarop het logo van jouw bedrijf, wat denk je daar van?

Een gepersonaliseerd notitieboekje blijft een populair en nuttig relatiegeschenk omdat het zo vaak gebruikt wordt. Misschien lijkt het niet meteen het meest spannende geschenk. Deze ecologische notitieboekjes zijn een oplossing voor de massale bomenkap. Wil je weten hoe je van een klassiek item iets heel speciaals maakt? Lees even mee.

Notitieboekje gemaakt van steen

Notitieboek van steen

Steen-papier-schaar! Een van de meest merkwaardige nieuwkomers is toch wel de 'Rockbook'. Zoals de titel al verklapt is dit notitieboekje voor 80% uit steenafval gemaakt. Het resultaat is dit prachtig en duurzaam boekje dat eindeloos gerecycleerd kan worden. Bovendien gebruikt steen-papier veel minder grondstoffen. Er worden dus geen bomen, water, bleekmiddel of giffen gebruikt.

Notitieboekje gemaakt van gerecycleerde kledij

Notitieboek van gerecycleerde kledij

Het notitieboekje met een verhaal is toch wel de Notebooq. Dit boekje heeft écht de wereld gezien. Dit boekje is verkrijgbaar in 5 kleuren: grijs, zwart, wit, blauw en groen. Elke kleur vertelt een verhaal over de afkomst van de cover. Zo is de cover van het blauwe boekje gemaakt uit gerecycleerde kledij van stewardessen. Het groen is dan weer afkomstig van oude legeruniformen. En ten slotte is er gerecycleerde ziekenhuiskleding verwerkt in de witte variant. Welk verhaal wil jij als bedrijf vertellen?

Notitieboekje gemaakt van koffie-afval

Notitieboek gemaakt uit koffie

Potvolkoffie! In Nederland alleen al wordt er jaarlijks 120 miljoen kilogram koffie-afval gegenereerd. Met de ontwikkeling van dit notitieboekje hebben ze een manier gevonden om van al dit afval af te geraken. De cover van dit boekje is gemaakt uit het afval van een kopje koffie. Bovendien is het papier 100% gerecycleerd, wat betekent dat er geen bomen gekapt zijn.

Al deze notitieboekjes zijn uiteraard te bedrukken met je logo. Dus, help jij om een impact te maken?