YES! We hebben besloten te gaan samenwerken met Dopper. Wij zijn er apetrots op deel uit te maken van een zeer selecte groep.

We sluiten ons aan bij hun missie om mensen te motiveren om te kiezen voor herbruikbare waterflessen in plaats van wegwerpwaterflesjes. Waarom? Om de wateren van onze wereld te beschermen. Elke verkochte Dopper draagt bij aan:

  • Het terugdringen van plasticvervuiling
  • Aan educatie
  • Aan schoon drinkwater-projecten.


Wij zijn klaar om impact te maken. Jij ook? Lees dan even verder.

Laat deze minuut meetellen

Plastic waterflesje, drijvend in de oceaan

Het zal je ongeveer 3 minuten kosten om dit artikel te lezen. Tijdens elke minuut daarvan zal er een nieuwe vrachtwagenlading plasticafval in onze oceanen belanden. En in diezelfde minuut worden er wereldwijd een miljoen plastic wegwerpflesjes verkocht. Maak daarom gebruik van iedere minuut en strijd mee tegen het gebruik van plastic wegwerpflesjes.

Het is tijd om ons steentje bij te dragen

Dopper heeft verschillende projecten in Nepal, waar het zorgt voor drinkbaar kraantjeswater.

We hebben besloten te gaan samenwerken met Dopper, om hun toffe herbruikbare waterflessen in handen te krijgen en hun missie te ondersteunen. Dopper zet alles op alles om ervoor te zorgen dat iedereen kan en zal kiezen voor herbruikbaar in plaats van wegwerp. Met campagnes die zich richten op wereldwijde bewustwording, onderzoek, educatieve programma’s, en door te investeren in schoon drinkwater-projecten. Want als er veilig drinkwater uit je kraan komt, is er geen excuus voor single-use. 

Relatiegeschenk-tip: de Dopper-thermosfles

Alle beschikbare kleuren van het Dopper Insulated gamma

Ken je de Dopper Insulated al? Met deze duurzame thermosfles geef je een blijvend geschenk waar collega’s of contacten dagelijks plezier van zullen hebben. Dankzij de dubbele isolatiewand is de fles geschikt voor warme en koude dranken. Perfect voor bij de openhaard, of gewoon achter je bureau. Daarnaast vermindert iedere verkochte Dopper plasticvervuiling én biedt toegang tot schoon drinkwater daar waar mensen het hard nodig hebben. De Dopper Insulated is beschikbaar in meerdere kleuren en formaten; zelfs een glazen variant behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk bedrukken we de flessen graag met een tekst of logo naar keuze. Daar maak je nog eens een statement mee.