EK 2020 supporters met bedrukte supperteritems.

Het is weer zover! Het EK staat voor de deur en jij kan helpen! En dat door samen met je collega’s en klanten jouw land naar de overwinning te schreeuwen.  Het EK zorgt voor samenhorigheid in heel het land. Het is het onderwerp van de dag en iedereen leeft mee met het nationale elftal.

Hand in hand met je klant

Omdat er bij een EK vaak euforie aan te pas komt, is het een goed idee om dit aan je merk te koppelen. Zoals we in onze vorige blog al besproken hebben, werkt reclame het best wanneer er een gevoel aan gekoppeld wordt. In dit geval is dat een samenhorigheidsgevoel dat je met je klanten deelt. 

Omdat relatiegeschenken en promotionele artikelen eigenlijk vermomde adverteermiddelen zijn, gaat je doelgroep het niet als reclame ervaren. Door te tonen dat je met je bedrijf mee supportert, net zoals je consumenten, ontwikkel je een zekere sympathie voor je bedrijf.
 

Welke items kan ik dan gebruiken?

In heel Europa heerst er de zogenaamde EK-gekte. Steden, straten en huizen worden  ondergedompeld in een voetbalsfeer. Het volk verkleed zich in de toepasselijke kleuren en viert feest met de leukste supporter-items. Door onder andere schmink, zonnebrillen en klappers te laten bedrukken met je logo, gaan jouw potentiële klanten je merk koppelen aan een geluks- en feestgevoel. Dit is de beste manier om jouw bedrijf onbewust in de kijker te spelen.

Tip: Maak social media posts van je team met je bedrukte EK-items. Zo creëer je een raakvlak met je klanten.

Met jouw team naar de eindoverwinning

Ook samen met je team kan je er een waar EK-feest van maken. Dit zorgt voor een goede werksfeer en is daardoor bevorderend voor de prestaties. Stop je personeel in de kleuren van je land en zorg voor een gevoel van verbondenheid. Daar draait het EK uiteindelijk om. Samen streven naar hetzelfde doel, net zoals je met je team dagdagelijks streeft naar hetzelfde resultaat. Gekke hoedjes, schmink in de kleuren van je land of zelfs toeters met je logo op. Alles om het EK-gevoel te laten leven binnen je team.

Benieuwd naar onze EK-items? Bekijk ze allemaal hier.